• Страница 1 из 1
  • 1
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Социальные сети » Общий форум социальных сетей » допомога психолога при нервовій анорексії в Києві
допомога психолога при нервовій анорексії в Києві
Написал 18.05.2023 в 12:04 1Offline (Ур. 1)
Наша дочка після пологів стала одужувати. І її це дуже сильно хвилює. Вона останнім часом перепробувала з метою схуднення багато різних дієт, але значного ефекту не досягла. Однак, у неї стійко утворилася боязнь поповнення, порушився сон, підвищилася дратівливість, часто з'являється необгрунтована депресія. Вважаємо, що так у неї розвивається нервова анорексія і потрібна допомога досвідченого психолога. Чи можна знайти в Києві такого фахівця, здатного надати допомогу онлайн?
Поделиться:

Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 19.05.2023 в 23:37 2Offline (Ур. 1)
Ну що ці молоді мамочки так хвилюються, що наберуть зайву вагу. Гормони пограють і перестануть. Але, якщо її це так хвилює, раджу звернутися до психотерапевта. В Київі є чудовий психологічний центр « Перетворення»  Там працюють кваліфіковані спеціалісти.  Також можна  отримати онлайн-консультацію.  На першій же зустрічі вашій донечкі може стати вже краще. Але це все так індивідуально.  Головне-підтримка від рідних.
Написал 20.05.2023 в 12:42 3Offline (Ур. 1)
Так, це складна ситуація. Вам потрібен професійний психолог. Оскільки післяпологова депресія це складно. Буває що з появою дитини пари не витримують. Тільки жінка все на собі тягне, звідти і депресія, нервоз. Якщо дитина маленька, вона повинна добре і помірно харчуватися, щоб годувати її грудьми. А якщо голитися, погладшати, це значить у неї закладено в голові. Поруч близькі люди значить постійно щось твердять про повних людей. В такому випадку потрібно звернутися до психотерапевта, але геніколог і невролог в першу чергу.
Написал 20.05.2023 в 22:37 4Offline (Ур. 1)
Треба для початку встановити точний діагноз, адже психологічні проблеми зараз виявляються у багатьох навіть молодих людей, життя наше протікає останнім часом у стані постійного стресу. А пологи це також є стрес для організму молодої матері. Тож звичайно, бажано звернутися за консультацією до досвіченого психолога, який визначе чи дійсно нервова анорексія у вашої доньки, або якась інша проблема. Тепер не обов'зково відвідувати психолога особисто, можна записатися на онлайн консультацію, більшість психологічних центрів у Києві практикують психологічну допомогу онлайн, треба тільки замовити консультацію на сайті центру.
Написал 21.05.2023 в 05:40 5Offline (Ур. 1)
Для початку повне обстеження нехай зробить перевірити щитовидку, а після вже психолог або психотерапевт. А ви як її мама повинні говорити хороші слова. Або допомагати іноді няньчитися з дитиною ,щоб ваша дочка відпочивала . Первістки зазвичай дуже складно переносять депресію, це після другої і третьої дитини жінка стає сильнішою і розумнішою.
Написал 22.05.2023 в 08:57 6Offline (Ур. 1)
Ми завжди переживаємо за дітей і часто накручуємо себе. Насправді може бути ніяких серйозних відхилень не спостерігається. Ніяким самолікуванням або лікуванням народними засобами ні в якому разі не можна займатися. Це може тільки нашкодити дитині. Тільки обстежитися у справжнього фахівця і отримати точний діагноз.
Написал 20.01.2024 в 03:01 7Offline (Ур. 1)
Возможно вам помогут бесплатные онлайн консультации В этой содержательной статье автор углубляется в растущую тенденцию бесплатных онлайн-консультаций с психологами, проливая свет на положительное влияние, которое она оказывает на доступность психиатрической помощи. В статье подчеркивается удобство и доступность виртуальных сеансов, разрушая барьеры, которые часто мешают людям обращаться за профессиональной помощью. Автор подчеркивает эффективность этих онлайн-консультаций в формировании чувства комфорта и открытости, а также в обеспечении безопасного пространства для обсуждения своих проблем. В целом, статья служит ценным ресурсом для тех, кто рассматривает возможность онлайн-поддержки психического здоровья, предлагая взглянуть на преобразующий потенциал бесплатных виртуальных консультаций с психологами.
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Социальные сети » Общий форум социальных сетей » допомога психолога при нервовій анорексії в Києві
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: