• Страница 1 из 1
  • 1
Який бренд жіночих топів обрати?
Написал Вчера в 15:46 1Offline (Ур. 3)
Планую придбати жіночі топи для жінки, але не можу визначитися з брендом. Хотілося б дізнатися, які бренди найкращі для такого типу товару, щоб було зручно та не сильно витратно. Важливо, щоб топи були зручні для повсякденного носіння, не натирали та виглядали стильно. Можливо, хтось може поділитися своїм досвідом?
Поделиться:

Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал Вчера в 15:46 2Offline (Ур. 8)
Я купував топи для дружини від відомого бренду топ 10. Враження від покупки були дуже позитивні. Тканина дуже приємна на дотик, не подразнює шкіру, а посадка ідеальна. Особливо радує, що топи добре тримають форму після прання.
Написал Вчера в 15:47 3Offline (Ур. 2)
Декілька місяців тому я придбала топи в секонді, і можу сказати, що не помилилась у виборі. Перш за все, вони виготовлені з м'яких матеріалів, які не створюють дискомфорту при носінні навіть протягом усього дня.
Написал Вчера в 15:47 4Offline (Ур. 2)
Пару тижнів тому замовив для дочки топи в інтернет-магазині Turwear у подарунок, і залишився дуже задоволений покупкою. Матеріал дуже приємний до тіла, дочка навіть не відчуває дискомфорту при носінні. Топи легкі, дихаючі і не просвічують, що важливо для літнього сезону.
Жіночі топи https://turwear.com/product-category/zhinoche/topi/ стильні і кольори відповідають дійсності, дуже яскраві та одночасно універсальні, що дозволяє легко комбінувати з різним одягом. Тканина не втратила своїх властивостей після прання, залишилась такою ж м'якою і комфортною.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: