• Страница 1 из 1
  • 1
Як без помилок прикурити авто?
Написал 03.09.2025 в 20:42 1Offline (Ур. 2)
Хтось із вас колись замислювався, як безпечно та без помилок прикурити авто, особливо коли акумулятор повністю розряджений, а на вулиці холодно і мороз? Які нюанси треба знати, щоб не пошкодити електроніку, не спровокувати коротке замикання і не зашкодити собі під час цього процесу?
Поделиться:

Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 03.09.2025 в 20:42 2Offline (Ур. 2)
Кілька тижнів тому мій акумулятор повністю розрядився після тривалого стояння в гаражі. Я вирішив прикурити авто від іншого автомобіля. Спочатку був трохи нервовий, але дотримувався правильного порядку підключення клем: спершу плюс, потім мінус, і на завершення акуратно від’єднав. Все пройшло без проблем, машина завелася з першого разу, і жодних іскр чи запаху гару не було.
Написал 03.09.2025 в 20:42 3Offline (Ур. 3)
Нещодавно довелося допомогти колезі прикурити його авто на стоянці. Я завжди дотримуюся певних правил: перевіряю, щоб кабелі були у хорошому стані, підключаю їх у правильній послідовності і даю трохи часу, щоб заряд передався. Цього разу все пройшло гладко, автомобіль завівся без проблем, а я впевнився, що невелика підготовка та уважність реально рятують від неприємних наслідків.
Написал 03.09.2025 в 20:43 4Offline (Ур. 8)
Коли на вихідних мій автомобіль не завівся через розряджений акумулятор, я спершу згадав усі поради, які колись читав. Спочатку перевірив стан кабелів і зарядку акумулятора https://oiler.pro/ua-ua....oshibok потім підключив дроти у правильному порядку. Машина завелася з першого разу, і я одразу відчув, наскільки важливо дотримуватися правил безпеки.
Доречі, допомогла покрокова інструкція з приводу того, як правильно прикурити авто, яка є в блозі автосервісу Oiler, і я тепер часто перевіряю її перед поїздками на далекі відстані. Це реально економить час і нерви, бо раніше я робив усе на око, а тепер точно знаю, що роблю правильно.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: