• Страница 1 из 1
  • 1
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Порадьте юридичну компанію у Києві?
Порадьте юридичну компанію у Києві?
Написал 27.05.2023 в 15:48 1Offline (Ур. 7)
Виникли проблеми з іншою компанією щодо інтелектуального права, на нас подали до суду за нібито чужу ідею логотипу. Порадьте юридичну компанію у Києві, яка береться за такі справи та допоможе виграти справу? У логотипі дійсно є невелика схожість, у поєднанні кольорів та формі трикутника, решта різниться.
Поделиться:


Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 27.05.2023 в 15:55 2Offline (Ур. 8)
Логотип, якщо не помиляюсь, потрібно реєструвати. І під час реєстрації відхиляють заявки, якщо це копія чужого зареєстрованого логотипу. Думаю, що в суді можна спиратися на це, щоби довести невинність. З добрим юристом ще й компенсації можна витрусити з іншої фірми за наклеп.
Написал 27.05.2023 в 16:03 3Offline (Ур. 6)
Щодо компенсації не впевнений, але виграти справу можна. До того ж, є різниця, інша компанія вже подала до суду чи просто їм загрожує? Погрожувати можна скільки завгодно, навіть не маючи інтелектуальних прав на логотип.
Написал 27.05.2023 в 16:13 4Offline (Ур. 7)
З доказом інтелектуальної власності часто трапляються проблеми, це дуже складно довести. Щодо логотипу, який проходить перевірку і лише потім реєстрацію у відповідній інстанції, то це ще складніше довести, що ідея під нього вкрадена. Тим більше, є не про повне копіювання, а про поєднання кольорів. Ну а замовити послуги юридичної фірми в Києві можна тут - https://alvaprivacy.ua/ua/
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Порадьте юридичну компанію у Києві?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: