• Страница 1 из 1
  • 1
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Які майданчики для ставок в Україні є?
Які майданчики для ставок в Україні є?
Написал 29.10.2023 в 13:24 1Offline (Ур. 8)
Оскільки мені цікавий спорт, вирішив спробувати не лише дивитися, а й заробити на цьому. Хто з Вас займається ставками на спорт, наскільки це вигідно? І які майданчики для ставок в Україні знаєте?
Поделиться:


Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 29.10.2023 в 13:29 2Offline (Ур. 6)
Я не думаю, що це вигідно. Можна, звичайно, відбити частину вкладених грошей у ставки, але навіть не окупіть. Це більше для розваги дозвілля, а не спосіб заробітку. Отримують гроші там лише власники того бізнесу.
Написал 29.10.2023 в 13:34 3Offline (Ур. 7)
Не можу сказати, що спортивні ставки – це спосіб заробляти гроші. Але при хороших знаннях гри, команди та правил можна трохи заробити. Особисто я таким більше не захоплююсь, але у студентські роки робив ставки на футбол і майже всюди був дохід. Але іноді трохи менше, ніж вкладені витрати. Якщо цікавитеся, де можна робити такі ставки онлайн, можете заглянути сюди - https://sport-booking.com.ua/
Написал 29.10.2023 в 13:40 4Offline (Ур. 7)
Згоден із думкою вище, що це не повноцінна робота, а більше як хобі. Але мій знайомий фанат баскетболу і настільки добре розуміється, що передбачає підсумки гри. Я радив йому піти ставку зробити, але він відмовляється.
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Які майданчики для ставок в Україні є?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: