• Страница 1 из 1
  • 1
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » А хтось із вас займається ставками на спорт?
А хтось із вас займається ставками на спорт?
Написал 29.11.2023 в 16:23 1Offline (Ур. 8)
А хтось із вас займається ставками на спорт? Пам'ятаю, що раніше було дуже популярним, але контори були часто нелегальними. Потім в Україні почали легалізувати багато букмекерських контор. Хотілося б дізнатися докладніше, де краще робити ставки на спорт, а саме, на баскетбол?
Поделиться:


Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 29.11.2023 в 16:30 2Offline (Ур. 6)
Ой, зараз це менш популярно, але ставки, як і раніше, роблять, наприклад, мій друг. Чесно, не цікавився, як часто він щось там виграє. Але думаю, що якби зовсім мінус, то він би в такому не брав участі.
Написал 29.11.2023 в 16:34 3Offline (Ур. 7)
Мені не подобається ця історія зі ставками на спорт. Тому що потрібно дуже добре розумітися на спорті. Якщо звичайно є сила-силенна вільного часу, то можете подивитися баскетбол і потім займатися ставками. А так це робиться більше заради азарту.
Написал 29.11.2023 в 16:40 4Offline (Ур. 7)
Так, багато великих букмекерських контор стали легальними, але все одно деякі можуть бути зі своїми нюансами. Десь виграш довше і складніше здобути, в інші прогнози дають не дуже достовірні і на них не варто покладатися. Як варіант, подивитися рейтинг букмекерських контор України можна ось тут – https://sport-booking.com.ua/bukmekerskie-kontory-ukrainy/ Favbet як на мене, найоптимальніший варіант і вони мають мобільний додаток.
Сообщение отредактировал Barmaley - Среда, 29.11.2023, 16:40
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » А хтось із вас займається ставками на спорт?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: