Цитата Quardic (
)
Спасибі за пораду! Модель Sonicare Cordless PowerFlosser3000 дійсно виглядає цікаво. У мене є питання щодо насадок - вони йдуть у комплекті або їх потрібно купувати окремо? І наскільки часто їх потрібно міняти? Я намагаюся зрозуміти, скільки мені потрібно вкласти в довгострокове використання іригатора. Ще цікавить, як складно його очищати після використання.
Бачачи ваш інтерес до іригатора Філіпс, хочу додати, що цей іригатор – відмінний вибір, особливо якщо ви новачок у цій галузі. Насадки зазвичай йдуть у комплекті, їх міняти потрібно приблизно раз на 3-6 місяців залежно від інтенсивності використання. Що стосується очищення, то більшість сучасних моделей дуже прості у догляді.
Крім того, хочу порекомендувати вам переглянути пропозиції в інтернет-магазині Алло. У них часто бувають акції та спеціальні пропозиції на різні моделі іригаторів https://allo.ua/ua/irrigatory/ ви можете порівняти ціни та характеристики різних моделей, а також скористатися відгуками інших покупців, щоб зробити найбільш поінформований вибір. Впевнений, що там ви знайдете саме те, що шукаєте, та за вигідною ціною.