Привіт всім! В мене згорів мій старий пилосос, і я вирішив, що прийшов той самий час, купувати новий. Хочу, щоб ви мені порадили класний пилосос, та онлайн магазин, де його можна не дуже дорого купити.
Зараз вибір пилососів дуже величезний, та ціни на них досить помірні. Можу тобі підказати надійний інтернет-магазин, де купував різну техніку для дому, і пилосос в тому числі. Там є з чого обирати, ти точно знайдеш те, що шукаєш.
Я не дуже розуміюсь в цих сучасних пилососах, тому й обрати трошки важко. Можливо ти мені порадиш хороший варіант даної техніки? А стосовно магазину, просто залиши посилання. Дякую!
Не поганим може бути варіантом пилосос Philips PowerPro Compact FC9334/09 https://allo.ua/ua/products/pylesosy/ а купувати його варто в інтернет-магазині Алло. Технологія PowerCyclone 5 пришвидшує потік повітря у циліндричному відділенні для відокремлення пилу від повітря й підтримання високої ефективності та потужності всмоктування довше. Насадка TriActive виконує 3 функції чищення за один раз.
Спеціально створена підошва видаляє пил глибоко з килимів, а великий отвір спереду захоплює велике сміття. Зараз на пилосос діє не маленька знижка, тому встигни купити вигідно.