• Страница 1 из 1
  • 1
Як виконується діагностика вікон?
Написал 22.08.2024 в 14:15 1Offline (Ур. 4)
Хтось може пояснити, як взагалі виконується діагностика вікон? У мене в квартирі останнім часом почало сильно продувати, і хочеться зрозуміти, чи це проблема зі старими ущільнювачами, чи щось інше. Чи є якісь специфічні методи перевірки? Чув, що можна дізнатись навіть без майстра, але не зовсім розумію, з чого почати. Може, хтось стикався з подібним?
Поделиться:

Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 22.08.2024 в 14:15 2Offline (Ур. 8)
Якщо продуває, найчастіше проблема саме з ущільнювачами або з регулюванням фурнітури. Для початку перевірте, як щільно зачиняються стулки. Візьміть аркуш паперу, затисніть його у вікні і спробуйте витягнути. Якщо аркуш легко виймається, десь є пропуски повітря. Ще один варіант – за допомогою запальнички перевірити, чи є протяг.
Написал 22.08.2024 в 14:16 3Offline (Ур. 4)
Зробив перевірку з папером, і дійсно, у кількох місцях він виймається без зусиль. Мабуть, треба подумати про регулювання або заміну ущільнювачів. А як ще можна перевірити інші аспекти діагностики? Мене турбує, що може бути проблема не тільки з ущільнювачами, а ще й із самими профілями чи склопакетами.
Написал 22.08.2024 в 14:17 4Offline (Ур. 2)
Цитата Quardic ()
Зробив перевірку з папером, і дійсно, у кількох місцях він виймається без зусиль. Мабуть, треба подумати про регулювання або заміну ущільнювачів. А як ще можна перевірити інші аспекти діагностики? Мене турбує, що може бути проблема не тільки з ущільнювачами, а ще й із самими профілями чи склопакетами.

Якщо ти вже перевірив ущільнювачі та регулювання, але сумніваєшся, що цього достатньо, раджу почитати більше про професійну діагностику вікон https://viknovaplus.com.ua/uk/diagnostika-vikon/ наприклад, на сторінці Viknovaplus є розділ про це.

Там детально описано, як виявити дефекти профілю, перевірити тепловтрати та що робити, якщо склопакети починають запотівати. До речі, вони ще й надають послуги по всій Україні та мають великий вибір товарів. Зазирни, думаю, це допоможе вирішити твою проблему!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: