• Страница 1 из 1
  • 1
Який проточний фільтр краще купити?
Написал 17.10.2023 в 02:28 1Offline (Ур. 8)
Всім привіт! Дуже хочу купити спеціальний проточний фільтр, щоб очищати воду з крана, адже для пиття мушу купувати воду, а чайник в якому кип'ячу воду з крана, постійно має багато накипу. Порадьте мені на який проточний фільтр варто звернути свою увагу, та в якому інтернет-магазині його купити.
Поделиться:

Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 17.10.2023 в 02:38 2Offline (Ур. 5)
Мені проточний фільтр порадив купити мій друг, адже він ним користується довгий час, тому не купує питну воду, а вона в нього з крана дуже смачна. Тому і я його купив, і вже декілька місяців користуюсь. Тепер моя родина не купує воду в магазині та при варці, на посуді немає накипу, який завжди був.
Написал 17.10.2023 в 02:42 3Offline (Ур. 8)
Оскільки я зовсім не розуміюсь в даних фільтрах, мені важко обрати, потрібна експертна думка людини, що розуміється в них. Можливо ти зможеш мені порадити хороший проточний фільтр, та залишити посилання на магазин, в якому його можна купити? Буду дуже вдячний!
Написал 17.10.2023 в 02:47 4Offline (Ур. 5)
Можу порадити звичайно, але обирати тобі) Дуже не поганий варант це https://allo.ua/ua/protochnye-fil-try/ проточний фільтр Ecosoft Standard (FMV3ECOSTD) який ти зможеш вигідно купити в інтернет-магазині Алло. Потрійний фільтр Ecosoft Standard — доступне рішення для ефективного очищення питної води. Фільтрування здійснюється в 3 стадії, для кожної з яких у фільтрі передбачений окремий картридж.

Вода, очищена фільтром Ecosoft Standard, може використовуватися для щоденного пиття, приготування страв та напоїв, поливу квітів, а також для пароутворення в побутових приладах (прасці, пароварці, зволожувачі повітря).

  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: