• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Никита  
Як вибрати лампу для гель-лаків для манікюру?
Написал 17.12.2024 в 10:58 1Offline (Ур. 8)
Хлопці, привіт! Маю таке питання, дружина просила допомогти вибрати лампу для гель-лаків, бо стара вже не тягне. Чесно, я в цьому нічого не петраю, а вона хоче, щоб сушило швидко і надійно. Може, хтось стикався з таким? Які краще брати – УФ чи LED? І що взагалі важливо при виборі?
Поделиться:

Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 17.12.2024 в 11:01 2Offline (Ур. 5)
У мене дружина теж недавно лампу для гель-лаків шукала, тож я встиг уже дечого дізнатися. Якщо хочеш, щоб сушило швидко, бери LED. Вони більш сучасні, енергоощадні й підходять для більшості гель-лаків. УФ – це вже трохи застарілий варіант, хоч і дешевший.
Написал 17.12.2024 в 11:01 3Offline (Ур. 8)
Дякую, що підказав. А що з потужністю? Я тут трохи почитав і бачу, що є лампи на 24 Вт, а є на 48 і навіть більше. Не можу зрозуміти, чи варто переплачувати за потужність? Дружина каже, що їй важливо, щоб руки не "пекло" під час сушіння, бо зі старою лампою вона часто скаржилася на це.
Написал 17.12.2024 в 11:03 4Offline (Ур. 5)
Тут усе просто. Потужність лампи для гель-лаків  https://beauty-prof.com/ua-nigt....-uv-led  реально має значення. Якщо лампа слабенька, сушіння займає багато часу, і покриття може нерівномірно затвердівати. Оптимальний варіант – від 48 Вт, бо це забезпечує швидке і рівномірне полімеризування гелю, при цьому без перегріву нігтів. У LED-лампах уже є вбудована функція захисту від перегріву, тому вони набагато зручніші та безпечніші. Ще дивись на таймер – круто, коли можна вибрати режим на 10, 30 чи 60 секунд, це дуже спрощує роботу. І зверни увагу на розмір – лампи бувають компактні для однієї руки або більші, щоб одночасно сушити дві руки. Раджу не економити: хороша лампа прослужить роками, і дружина точно буде задоволена.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: