• Страница 1 из 1
  • 1
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Купити кондиціонер в Рівному
Купити кондиціонер в Рівному
Написал 28.08.2022 в 19:44 1Offline (Ур. 2)
Цього року нас  застала дуже велика спека, яка просто не дає нормально дихнути, навіть в квартирі, не говорячи вже за вулицю. Так ось, щоб хоть якось врятуватися від спеки, ми вирішили купити кондиціонер. Де в Рівному вони зараз продаються?
Поделиться:


Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 28.08.2022 в 23:56 2Offline (Ур. 7)
У нас кондиціонер для дитячих, з усякими наворотами і з ним реально можна знаходиться цілодобово в кімнаті, повітря не сушить, тихий, не сильно дме, добре охолоджує. Фірмою на жаль не поділюся, такі вже не виробляють)
Написал 28.08.2022 в 23:57 3Offline (Ур. 4)
Звертайте увагу при виборі кондиціонера на наявність пульта, оч зручно, згадайте як раніше доводилося вставати і відключати ТБ, з цим теж саме) з фірм рекомендую Idea 3664. Є ще інші варіанти їх безліч.
Написал 28.08.2022 в 23:58 4Offline (Ур. 2)
Якщо чесно, то я навіть не уявляю як в таку спеку можна вижити без кондиціонера. Раніше ми користувалися тільки звичайними вентиляторами, але думаю ви і самі знаєте, що вони особливо нічим не допомагають.
Тому в цьому році вирішили теж встановити у себе в будинку кондиціонер. Замовляли кондиціонерів в Рівному https://allo.ua/ua/rivne/products/kondicionery/ в цьому магазині.
У них є варіанти кондиціонерів від різних виробників, різної потужності, і за різною ціною. Раджу вам особисто дивитися варіанти.
Написал 08.02.2024 в 20:28 5Offline (Ур. 4)
Однозначно покупайте сплит-система с инверторным двигателем. Посмотрите, на сайте Фарро много таких кондиционеров продается https://farro.shop/split-sistemyi/ . Берите уже такой, чтобы зимой можно было включать и для подачи тепла. Ведь это очень удобно. Электричества такой прибор употребляет мало, а греет неплохо. Покупали недавно на Фарро сплит-систему. Очень довольны покупкой. Кондер тихий, есть все самое нужное: таймер, авторежим. Товар быстро доставили. Спасибо!!!
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Купити кондиціонер в Рівному
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: