• Страница 1 из 1
  • 1
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Якісне та зручне взуття
Якісне та зручне взуття
Написал 23.01.2023 в 23:00 1Offline (Ур. 4)
Привіт. Хто купує для себе взуття через інтернет магазини? Поділіться досвідом купівлі, бажано вдалим досвідом ) Потрібне якісне брендове і водночас комфортне та зручне взуття.
Поделиться:


Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 23.01.2023 в 23:03 2Offline (Ур. 7)
Доволі часто купую взуття для себе через інтернет магазини. Можливо зможу допомогти порадою, якщо уточните, що саме вас цікавить?
Це класичне взуття чи спортивне? Щось повсякденне чи можливо більш вечірні варіанти?
Написал 23.01.2023 в 23:06 3Offline (Ур. 4)
Цитата Arbuzov90 ()
Доволі часто купую взуття для себе через інтернет магазини. Можливо зможу допомогти порадою, якщо уточните, що саме вас цікавить?Це класичне взуття чи спортивне? Щось повсякденне чи можливо більш вечірні варіанти?

Дякую, що відгукнулись. Мене цікавить взуття для повсякденної носки. Щось зручне, але не зовсім спортивне хотілося б купити. Адже планую носити на роботу його. Потрібні черевики демісезонні.
Написал 23.01.2023 в 23:11 4Offline (Ур. 7)
Зрозуміло... Здається, вже знаю, що можу порадити вам ) Недавно шукав для себе таке взуття. Вибирав шкіряні зручні черевики, які будуть чимось середнім між класикою та спортом.
Зверніть увагу на італійський бренд Stokton https://helen-marlen.com/ua/brands/stokton , концепція якого якраз і базується на золотій середині: на практичності та мінімалізмі.
Ми з дружиною, до речі, часто купуємо одяг та взуття в мультибрендовому інтернет магазині Хелен-Марлен. Дуже задоволені покупками в них. Раджу глянути асортимент.
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Якісне та зручне взуття
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: