• Страница 1 из 1
  • 1
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Чи має сенс купувати біткоїн?
Чи має сенс купувати біткоїн?
Написал 29.03.2023 в 12:28 1Offline (Ур. 7)
А хто з вас пробував купувати біткоїн останнім часом? Чи має сенс його купувати і чекати, поки виросте курс, а потім продавати? І де в Україні можна офіційно купувати біткоїн? Чи можна через Монобанк це робити?
Поделиться:


Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 29.03.2023 в 12:44 2Offline (Ур. 7)
Я точно не знаю, але начебто є різні обмінники та міжнародні сайти, там точно можна купувати біткоїни та іншу криптовалюту. Щодо українських банків не підкажу, чи продають там, але гадаю, що не складно дізнатися зателефонувавши на офіційну лінію банку.
Написал 29.03.2023 в 12:52 3Offline (Ур. 6)
Немає сенсу зараз купувати біткоїн, як мені здається, що він вже не зросте. Найкращий час Ви вже пропустили, та я теж. Я дуже засмутився, коли дізнався, що біткоїн з копійок піднявся і став коштувати дорого, та мільйонером можна було стати, якщо вкласти на початку гроші.
Написал 29.03.2023 в 12:59 4Offline (Ур. 8)
Біткоїн завжди є сенс купувати, він потроху, але росте. До того ж він часто привертає увагу відомих особистостей, той же Ілон Маск як тільки сказав про криптовалюту, так багато хто побіг купувати і курс виріс. А купити в Україні біткоїн можна багато де, зокрема й у Монобанку. Ось тут можете глянути де купити біткоїн за яким курсом - https://pocketbank.net/
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Чи має сенс купувати біткоїн?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: