• Страница 1 из 1
  • 1
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Чи варто вкладати у Біткоїн?
Чи варто вкладати у Біткоїн?
Написал 29.04.2023 в 15:22 1Offline (Ур. 8)
Цікаво дізнатися думку обізнаних у криптовалютах людей, а що зараз у Біткоїном відбувається? Помітив, що він рости почав, хоча раніше вважалося, що він піднявся вже на свою вершину і далі курс тільки падатиме. Де в Україні, в яких банках чи мережах обмінників можна купувати та продавати Біткоїн за справжнім курсом, без чужих націнок?
Поделиться:


Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал 29.04.2023 в 15:30 2Offline (Ур. 6)
Люди поступово переходять на використання безготівкових грошей та криптовалют, скоро це стане повсякденною річчю. Курс у Біткоїна трохи зростає. А з чого Ви взяли, що він має падати? Вже з початку його появи тільки прогнозують падіння в ціні, але щось не виходить.
Написал 29.04.2023 в 15:35 3Offline (Ур. 7)
У великих банках, того ж Привату та Монобанку можна, може, в інших теж. Думаю, що частина обмінних пунктів теж будуть продавати Біткоїн, але продавати через них криптовалюту, що підросла в ціні, буде не вигідно для Вас, там курси іноді дуже відрізняються від реальності.
Написал 29.04.2023 в 15:45 4Offline (Ур. 7)
Теж вважаю, що криптовалютою майбутнє і поки зростає Біткоїн, то можна на це заробити. Шкода, що багато хто пропустив той момент, коли він тільки з'явився на ринку. Автор, через Монобанк можна купити чи продати Біткоїн. Ось тут можете глянути курс, якщо він Вас влаштує - https://pocketbank.net/ Не обмежуйтеся цією криптовалютою, є безліч інших і якась із них цілком може повторити успіх Біткоіна. На Ефіріум раніше сподівалися, але він звичайно не виправдав їх, але ще може статися зростання.
Форум опытных пользователей социальных сетей | SMM форум » Барахолка соцсетей » Общий торговый форум » Чи варто вкладати у Біткоїн?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: