Як заспокоїти нервову систему?
|
|
Написал 16.08.2024 в 20:04 №1 • Offline (Ур. 8)
Привіт! Я шукаю препарат, який допоміг би заспокоїти нервову систему, але не викликав би сонливості. Зазвичай мені потрібно залишатися активним протягом дня, і я боюся, що багато заспокійливих засобів можуть зробити мене млявим і сонливим. Які є варіанти, що могли б допомогти в такій ситуації?
Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
|
Написал 16.08.2024 в 20:06 №2 • Offline (Ур. 8)
До речі, хочу додати, що пробував пити чай із м'ятою. Але мені вона не дуже допомогла. А замість того ще й шлунок заболів. Тому буду вдячний за ваші поради, які ви дійсно спробували на собі. Так би мовити із власного досвіду. Заздалегідь дякую.
Сообщение отредактировал Arbuzov90 - Пятница, 16.08.2024, 20:09
|
Написал 16.08.2024 в 20:10 №3 • Offline (Ур. 5)
Привіт! Є кілька народних методів, які можуть допомогти зняти стрес і тривогу, не викликаючи сонливості. Наприклад, чай з м'яти або ромашки може допомогти розслабитися і зняти напругу без значного впливу на рівень енергії. Також ефективними можуть бути ароматерапія з маслами лаванди або евкаліпту, які сприяють спокою і розслабленню. Додатково, медитація або дихальні вправи можуть допомогти зменшити стрес і тривогу без побічних ефектів. Вони можуть бути хорошими альтернативами медикаментозним засобам, якщо ви не хочете відчувати сонливість.
|
Написал 16.08.2024 в 20:10 №4 • Offline (Ур. 8)
Дякую за поради! А чи є якісь фармацевтичні препарати, які мають подібний ефект, але не викликають сонливості? Можливо, є якісь легкі засоби або добавки, які допомагають зняти напругу і стрес без впливу на активність протягом дня?
|
Написал 16.08.2024 в 20:11 №5 • Offline (Ур. 5)
Так, є такі препарати. Один з них – це Адаптол https://zdravica.ua/drugs/adaptol , який можна купити у аптеці Здравиця. Адаптол – це анксиолітик, який часто використовується для зменшення тривоги і стресу, не викликаючи сонливості. Він працює, регулюючи баланс нейромедіаторів в головному мозку, що допомагає заспокоїти нервову систему і поліпшити загальний стан без значного впливу на рівень енергії. Адаптол не має седативного ефекту, тому ви можете використовувати його протягом дня, зберігаючи при цьому свою активність і концентрацію. Проте важливо проконсультуватися з лікарем перед початком прийому будь-якого препарату, щоб бути впевненим у його безпеці та відповідності вашим індивідуальним потребам.
Сообщение отредактировал ПряниковВитя - Пятница, 16.08.2024, 20:13
|