• Страница 1 из 1
  • 1
Як зараз в Україну привезти партію запчастин морем з Китаю?
Написал Вчера в 18:04 1Offline (Ур. 1)
Завис із невеликим замовленням деталей для спецтехніки з Гуанчжоу, ніяк не можу знайти нормальний варіант перевезення. Весь контейнер мені забагато, а літаком везти зараз виходить занадто дорого по грошах. Дуже боюсь, що на консолідації товар застрягне десь у порту або по дорозі нарахують купу прихованих комісій за перевалку.
Поделиться:

Вступайте в нашу группу Вконтакте и канал Telegram

Продажа сообществ, аккаунтов в соцсетях
Написал Вчера в 18:05 2Offline (Ур. 1)
Зі збірними вантажами зараз справжній квест, якщо чесно, нервів не вистачить. Знайомі так зекономили на перевізнику, що потім два місяці виловлювали свои коробки по складах у Польщі. У підсумку заплатили за простій у порту більше, ніж коштував сам товар, так що без надійного експедитора це просто суцільний головний біль.
Написал Вчера в 18:05 3Offline (Ур. 1)
Для запчастин ідеально підходить формат LCL, коли платиш тільки за об'єм, який твій товар реально займає. Зараз такі грузи зазвичай везуть до Гданська чи Констанці, а звідти вже фурою в Україну. Головне, щоб у логістів був стабільний графік виходів із китайських хабів, інакше чекатимете заповнення ящика вічність. Також обов'язково просіть фіксовану ставку, щоб потім не вилізли сюрпризи за розформування в Європі.
Написал Вчера в 18:08 4Offline (Ур. 1)
Цитата Марсеик ()
Завис із невеликим замовленням деталей для спецтехніки з Гуанчжоу, ніяк не можу знайти нормальний варіант перевезення. Весь контейнер мені забагато, а літаком везти зараз виходить занадто дорого по грошах. Дуже боюсь, що на консолідації товар застрягне десь у порту або по дорозі нарахують купу прихованих комісій за перевалку.
Якщо хочете привезти все цілим і вчасно, краще звертатися до спеціалістів, які ведуть логістику під ключ від заводу до дверей. Я останній свій контейнер з китаю https://mitridat-container.com/dostavka-gruzov-iz-kitaya/ оформлював через цей сервіс, бо вони професійно закривають усі питання з портами та митницею. У них відпрацьовані схеми консолідації, тому товар не лежить на складі тижнями, а папери на транзит через Європу готуються заздалегідь. Такий підхід реально економить кошти, бо працівники самі контролюють перевалку на терміналах і подають транспорт безпосередньо під розвантаження судна. Вам не доведеться самостійно шукати брокерів у Польщі чи переживати за оформлення документів T1 на кордоні. Ви бачите кінцеву ціну відразу, і вона не змінюється в процесі перевезення через якісь вигадані збори. По термінах море зараз виходить близько шістдесяти днів, що для LCL цілком адекватно в нинішніх умовах. Просто скиньте фахівцям параметри свого грузу, вони оперативно прорахують варіанти та підберуть оптимальний порт прибуття залежно від завантаженості черг. Це найпростіший спосіб отримати замовлення без нервів і непередбачуваних витрат на логістику.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: